Collectie: Traditionele Marokkaanse koekjes

Vers uit eigen keuken, met liefde gemaakt

Alles wat ik bak, doe ik met zorg, aandacht en liefde. Ik werk zonder ingevroren voorraden, alles wordt vers bereid vlak voor verzending zodat jij kunt genieten van de beste smaak en echte versheid.

Mijn assortiment aan Marokkaanse koekjes bestaat uit een selectie van met de hand gemaakte lekkernijen, elk met hun eigen karakter en smaakbeleving.

K3ab Ghazal is gevuld met een zachte amandelvulling van amandelen, suiker, oranjebloesemwater en een vleugje kaneel, verpakt in een fijn deeg van bloem, roomboter en eieren en licht bestoven met poedersuiker.

Pinda marmerkoekjes zijn krokant en romig tegelijk, met bloem, roomboter, eieren, vanillesuiker, maïzena en een vleugje cacao voor het marmer-effect.

Dadel walnootkoekjes combineren dadels, walnoten, honing en oranjebloesemwater tot een rijk, zoet aroma dat perfect past bij een kopje thee.

Ghribia walnootkoekjes zijn zachte zandkoekjes met poedersuiker, walnoten en amandel, subtiel gezoet en smeltend op de tong.

Maïzenakoekjes met cornflakes geven een heerlijke knapperige bite door de combinatie van maïzena, bloem, boter, eieren, melkchocolade en cornflakes.

Maïzenakoekjes met kokos en amandel zijn zacht, luchtig en lichtzoet, verrijkt met witte chocolade, geraspte kokos en geroosterde amandel.

Richbond koekjes hebben een verfijnde smaak door de toevoeging van citroensap, jam, kokos en een vleugje oranjebloesemwater, met een zachte boterstructuur.

Noten karamel tartellettes zijn gevuld met karamel, honing en een mix van walnoten, amandelen, rozijnen en hazelnoten, afgewerkt met een krokante bodem van boterdeeg.

Alle koekjes worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals bloem, roomboter, suiker, eieren, honing, zonnebloemolie, vanillesuiker, natuurlijke aroma’s, noten, chocolade, maïzena, room, zout, bakpoeder en oranjebloesemwater.

Allergenen: bevat gluten, melk, ei en noten (waaronder amandel, walnoot, pistache en hazelnoot). Kan sporen bevatten van soja en andere noten.

Bewaaradvies: koel en luchtdicht bewaren.
Houdbaar: 2 tot 4 weken na ontvangst, afhankelijk van het soort koekje.

Zonder conserveermiddelen.